tiedotteet

Tiedote 5.8.2020

Reidar Wasenius on Breaks Finlandin uusi CCO.

Kokenut liiketoiminnan kehittäjä ja viestinnän ammattilainen Reidar Wasenius (53) aloittaa tehtävänimikkeellä Chief Creative Officer (CCO) Breaks Finlandissa 3. elokuuta 2020.

Hänen päätehtäviään ovat markkinointiviestintä, brändikehitys ja liiketoiminnan kehittäminen. Wasenius tulee Breaks Finlandiin Soprano Oyj:stä, jossa hän toimi koulutuslähettiläänä kansainvälisen koulutusviennin parissa. Sitä ennen hän oli Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) toimitusjohtaja.

Aiemmin hän vastasi Samsung Electronics Corporationin Suomen markkinoinnista ja työskenteli Nokian liiketoiminnan kehittämisen ja kansainvälisen viestinnän parissa.

Wasenius on työskennellyt useissa media- ja viestintätehtävissä vuodesta 1979 sekä opetus- ja koulutusalalla vuodesta 1984.

Breaks Finland kasvattaa toimintaansa. Se keräsi vastikään EUR 140 000 siemenrahoituksen joukolta suomalaisia yksityissijoittajia. Tämä tapahtui keväällä 2020, koronaviruksen aiheuttaman pandemian ansiosta – ei siitä huolimatta.

”Tuntuu hyvältä hyväksyä kutsu liittyä tiimiin, joka tekee todella lujasti töitä ja jolla on tukenaan vahvat sijoittajat ja upeat neuvonantajat. Yksi monista vakuuttavista tosiseikoista oli se, että tiimi itsekin elää kuten opettaa. Toiminnan rohkeus ja luovuus tuo esiin parhaat puoleni. Mitä muuta voisikaan toivoa – missä tahansa vaiheessa urallaan? Olemme dramaattisesti muuttamassa sitä, miten edistykselliset organisaatiot mahdollistavat sen että heidän ihmisensä sekä voivat hyvin että onnistuvat työssään. Uuden liiketoiminnan rakentaminen tällä saralla on haastavaa. Siksi nautimme siitä.” Reidar Wasenius korostaa.

Kun liiketoiminnan muutosvauhti jähmettää pelottavan monen ihmisen ja  organisaatiot tuntumaan jähmeiltä, Breaks Finland tarjoaa ratkaisuja kasvaviin tarpeisiin. Etenkin kun työntekijät ovat yhä eristyneempiä, menestyvät organisaatiot aktivoivat ihmisiä – yhdessä kollegoidensa kanssa – osallistumaan tarkoin valittuihin ja luovien ammattilaisten ohjaamiin Breikkeihin.

Kun ihmiset yhtäkkiä sysätään odottamattomiin työoloihin, he tarvitsevat aktiviteetteja, jotka auttavat heitä löytämään uusia näkökulmia ja vapautumaan vanhojen tapojen kahleista. Kun markkinat muuttuvat työntekijöiden halu  ja kyky muuttaa tapojaan ratkaisevat sen katoaako, pysyykö hengissä vai menestyykö heidän organisaationsa.

”Neuvonantajana Reidarin kokemus liiketoiminnan kehittäjänä ja hänen laajat verkostonsa osoittautuivat meille arvokkaiksi. Osana ydintiimiä pääsemme hyötymään myös hänen vaikuttavasta valikoimastaan hyödyllisiä taitoja, joustavuudestaan ja innostaan auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja onnistumaan työssään. Reidarin ainutlaatuinen yhdistelmä luovuutta ja terävää liiketoiminnan realismia tekevät hänestä täydellisesti sopivan tiimiimme kun kehitämme toimintaamme vahvasti kasvavassa bisneksessä” toimitusjohtaja Jaana Komscha-Härkönen toteaa.

Lisätietoja:
CEO Jaana Komscha-Härkönen
puh. +358 50 333 5675
jaana@breaks.fi 
CCO Reidar Wasenius
puh. +358 400 432 100
reidar@breaks.fi

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *