Yhteisen fiiliksen nostatusta keskellä arkea. Viihteellinen Breikki voi olla suosikkiartistisi keikka keskellä työpäivää, hervotonta standup-komiikkaa tai mielenkiintoisen ihmisen huikea tarina. 

Mikä on Breikki?
Breikki eli ohjattu 30-60 minuutin kehittävä tai viihdyttävä tauko työpäivään saa ajatukset rullaamaan uudella tavalla. Mielemme tarvitsee aktiivista herättelyä siinä missä kehommekin.
Breikkien avulla voimme rikkoa päivittäisiä rutiineja, inspiroitua laajentamaan näkökulmiamme sekä avaamaan mielemme oven muutokselle ja kehitykselle.
Breikit ovat vuorovaikutteisia, aktivoivia ja hauskoja etänä verkon yli tai tilanteen salliessa paikan päällä toteutettavia turvallisia ja luovia hetkiä pysähtyä ja tehdä jotain sellaista mitä ei ehkä ole koskaan ennen tehnyt.
Breikkien ohjaajina toimivat luovien alojen ammattilaiset sekä ihmisten mieleen ja käyttäytymiseen erikoistuneet valmentajat, jotka inspiroivat ihmisiä avaamaan oven muutokselle ja kehitykselle.
Previous
Next

200 miljoonaa vuotta sitten joku kala päätti nousta maalle ja nyt sinä olet täällä selkä hiessä maksamassa asuntolainaasi.
Näytä kalalle, että voi täällä olla kivaakin!