Breaks Finland –Blogit

Asiakastarina

”Olemme iloisia yhteistyöstämme Breaksin kanssa. Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja jo palvelun suunnittelussa otettiin huomioon meille tärkeät tavoitteet ja teemat, mikä on ollut merkittävää tämän kaltaisten toistuvien palvelusisältöjen yhteydessä.

Breaksin tarjoama palvelukokonaisuus, joka antaa päättäjille mahdollisuuden valita monipuolisesta valikoimasta hyvinvointipalveluja ja aktiviteetteja, on osoittautunut hyödylliseksi. Se on virtaviivaistanut prosessejamme ja säästänyt arvokasta aikaa ja resursseja. Lisäksi olemme saaneet positiivista palautetta työntekijöiltämme.

Odotamme innolla yhteistyön jatkumista Breaksin kanssa!”

Katariina Jalas
HR Director-Finland and Nordic HRBP for Strategy & Transactions
Ernst & Young Oy

UKK eli usein kysytyt kysymykset

Happiness as a Service on monipuolinen hyvinvointi- ja koulutusratkaisu yrityksille. Palvelumme avulla yrityksen yhteyshenkilö löytää kaikki tarvittavat sisällöt yhdestä paikasta ilman tarvetta etsiä erikseen eri palveluntarjoajia. Keskitymme tarjoamaan kattavan valikoiman ratkaisuja, kuten tyky- ja tyhy-päivät, kick off -ohjelmat, erilaiset aktiviteetit, koulutukset ja valmennukset. Kaiken voi keskittää meille, mikä tekee järjestelyistä helppoa ja säästää vaivaa.

 1. Ota meihin yhteyttä ja kerro omat toiveesi ja tarpeesi.
 2. Ideoimme yhdessä kanssasi sopivat ratkaisut ja teemme näistä selkeän listauksen eri vaihtoehdoista.
 3. Valitse sinulle sopivimmat vaihtoehdot listauksesta.
 4. Me hoidamme loput. koordinoinnit, varaukset ja muut tarvittavat yksityiskohdat
 5. Nauti lopputuloksesta
 6. Palautteen keruu

Palvelun hinnat vaihtelevat osallistujamäärän, toivotun aktiviteetin tai koulutussisällön sekä mahdollisen tilan, tarjoilun ja monien muiden tekijöiden mukaan. Tyypillisesti sovimme ensin budjettiraamin, jonka puitteissa teemme yksityiskohtaisen ehdotuksen. Näin voimme parhaiten vastata tarpeisiinne ja toiveisiinne. Olethan yhteydessä, niin voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivan ratkaisun.

Palveluita tarjoavat kumppanimme muodostavat laajan, valtakunnallisen verkoston laadukkaita eri alojen palvelutarjoajia. Yhteistyökumppaneihimme kuuluvat muun muassa kokeneet kouluttajat, erilaisten hyvinvointi ja elämysaktiviteettien tuottajat, ammattitaitoiset valmentajat, tapahtuma- ja majoitustilat sekä ravintolat. Monipuolisten kumppaneiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ja korkeatasoisia palveluja eri tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Kumppaneillamme on vankka kokemus ja asiantuntemus omilta aloiltaan, mikä takaa palveluidemme laadun ja luotettavuuden. Yhdessä pystymme vastaamaan vaativiinkin toiveisiin ja luomaan ainutlaatuisia kokemuksia.

Kyllä, toiminne ympäri Suomea.

Palvelumme ovat suunnattu monipuolisesti erilaisille toimijoille, jotka etsivät laadukkaita ja räätälöityjä ratkaisuja. Palveluita voivat ostaa:

Yritykset: Pienet ja suuret yritykset, jotka haluavat järjestää koulutuksia, tiimipäiviä, virkistystilaisuuksia tai muita tapahtumia.

Oppilaitokset: Koulut, yliopistot ja muut oppilaitokset, jotka tarvitsevat ammattitaitoista koulutusta tai tapahtumajärjestelyjä opiskelijoilleen ja henkilökunnalleen.

Liitot: Ammattiliitot ja muut yhdistykset, jotka haluavat tarjota jäsenilleen koulutuksia, seminaareja ja virkistystoimintaa.

Erilaiset yhteisöt: Yhdistykset, järjestöt ja muut yhteisöt, jotka tarvitsevat apua tapahtumien, kokousten ja koulutusten järjestämisessä.

Laajan valtakunnallisen verkostomme avulla voimme tarjota jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeisiinsa sopivia palveluja, olipa kyseessä pieni paikallinen tapahtuma tai suuri valtakunnallinen tilaisuus. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu.

Olemme toteuttaneet monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia asiakkaillemme eri tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Tässä esimerkkejä toteutuksistamme:

 1. Tyky- ja Tyhypäivät: Olemme järjestäneet lukuisia tyky- ja tyhypäiviä, jotka voivat sisältää majoitukset, kuljetukset ja ruoat. Nämä päivät tarjoavat työntekijöille mahdollisuuden rentoutua ja virkistyä yhdessä, parantaen samalla työhyvinvointia ja tiimihenkeä.
 2. Toimistoaktiviteetit: Järjestämme erilaisia aktiviteetteja toimistolla, jotka tuovat vaihtelua arkeen ja auttavat tiimiä viihtymään ja toimimaan paremmin yhdessä.
 3. Koulutukset ja webinaarit: Tarjoamme laadukkaita koulutuksia ja webinaareja, jotka voivat kattaa laajan kirjon aiheita. Näitä ovat esimerkiksi erilaisten työelämätaitojen kehittäminen, johtamistaidot ja ajankohtaiset trendit eri aloilta.
 4. Online tauot/breikit: Lyhyet online tauot/ breikit ovat erinomainen tapa pitää tiimi energisenä ja motivoituneena, erityisesti etätyöskentelyn aikana.
 5. Kick Offit: Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan kick off -tapahtumia, joissa tiimi voi asettaa tavoitteita ja aloittaa uudet projektit innostuneina ja motivoituneina.
 6. Tiimitapahtumat: Järjestämme erilaisia tiimitapahtumia, jotka vahvistavat ryhmähenkeä ja parantavat yhteistyötä. Näitä voivat olla esimerkiksi ulkoilma-aktiviteetit, urheilutapahtumat tai kulttuurielämykset.

Laajan valtakunnallisen verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan räätälöityjä ja korkeatasoisia palveluja erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiimillenne sopiva kokonaisuus.

Olemme saaneet asiakkailtamme todella hyviä palautteita, mikä kertoo palveluidemme korkeasta laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Tyytyväiset asiakkaamme ovat palvelujemme paras suositus ja heidän palautteensa korostaa ammattitaitoamme ja kykyämme vastata heidän tarpeisiinsa.

Useat asiakkaat ovat valinneet meidät pitkäkestoisiksi yhteistyökumppaneikseen. Nämä pitkäaikaiset asiakkuudet ja asiakkaiden palaaminen palveluidemme äärelle uudestaan ja uudestaan kertovat luottamuksesta ja arvostuksesta, jonka olemme onnistuneet rakentamaan. Asiakkaidemme palaute ohjaa jatkuvaa kehitystyötämme ja auttaa meitä tarjoamaan entistäkin parempia ja innovatiivisempia ratkaisuja.

Olipa kyseessä tyky- ja tyhypäivät, koulutukset, webinaarit tai muut tapahtumat, pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Muutamia asiakkaitamme